Najnovšie recenzie zo sekcie Mobilné klimatizácie
- Zatiaľ funguje ako ma
- Chladí, vykuruje, zvlhčuje, 3 rýchlosti ventilátora. Ma to co sme potrebovali.
- Nedá sa vyliať kondenzát. Teda ide, ale len cez hadičku a aj to musím klímu nakloniť trochu dozadu. V iných produktoch sa vyberie nádobka a vyleje sa.
- Na displeji ukazuje len teplotu aká je nastavená a nie aká v skutočnosti v miestnosti je. Musíme mat ešte teplomer, aby sme vedeli, koľko je v miestnosti stupňov.
Je dobra, bola v akcii a oproti iným obchodom veľmi dobrá cena.
pomer cena - kvalita
Trochu hlučnejší,ináč vcelku spokojný.
- Chladí perfektne tak ako má aj veľkú miestnosť 5x7 dokáže udržať v horúčave na 23 stupňov
- Chladi ako ma
- Napriek drobnym nevyhodam som spokojna
- Kym vychladi miestnost je klimatizacia hlucnejsia
- Je potrebne dokupit tesnenie na okna,pribaleny neni vhodny na nase slovenske okna kedze je to svedsky vyrobok.bolo by fajn mat to uvedene priamo pri danej klimatizacii
- Klima sa odpaja od wifi
Perfektne funguje
vyhody ziadne
nevyhody - porovnavam s predoslou klimou Elecrtolux - sluzila 9 rokov perfektne, teraz odisiel nejaky senzor... Levita AC9000 nesplna skoro nic z ocakavani... a najhorsie je ze sa nedaju ziskat technicke informacie aby som sa uistil, ze klima je vadna alebo ze je len tak zle skonstruovana...
Uvazujem o vrateni
Klarstein New Breeze 7 biela
Registrovaný používateľ
Pridané: 19. júla 2022
(naposledy upravené 19. júla 2022)
- Chladi
- Uplne nelogicky rieseny system vetrania klimatizacie (problem vacsiny mobilnych klimatizacii). Klimatizacia nasava v interieri a vyfukuje von, cize vam tak ci tak taha teply vzduch cez mikrovetranie okien.
- Ked ju mate polozenu na zemi odsava chladny vzduch a horuci ktory je hore sa tam kruti.
- Tektilne rukavy do okna su uplna hovadina, tym ze nasava v interieri vam cez to taha horuci vzduch z vonku dnu ktory musi zase chladit.
- Dost hlucna, neviem ako ostatne.
- Regulacia a spustanie pri nastaveni teploty je nelogicke, stale na plno bezi vetranie a ked sa zvysi teplota iba zapne tepelne cerpadlo a zacne chladit takze ked si to nastavite na 24 vonku je 35 tak ak vam to schladi tak po vypnuti hned natiahne horuci vzduch z vonku a hned ho musi zase chladit. Nedokaze sa uplne vypnut a pri zvyseni teploty sama zapnut ako pri klasickych klimach.
- Do okna odporucam vlozit na mieru vyrezany styrodur, textilny rukav je fakt blbost
Jedinu logiku v ramci mobilnych klimatizacii maju tie co maju nasavanie a vyfukovanie z exterieru (cize dve hadice) a vnutri vam fuka len studeny vzduch.
Samozrejma treba dobre utesnit okno, styrodur so stetinovycm tesnenim po krajoch vyrezany presne do otvoreneho okna je moje riesenie mozno niekto najde lepsie. Textilny rukav su vyhodene peniaze.
Druhy krat by som uz mobilnu klimatizaciu nekupil a radsiej riesil normalnu s externou jednotku.
Dorucenie cele zle matka dochodkyna a vylozili jej to cca 200 m od domu
- Chladí dobre a dostatočne
- Kvalitne prevedené zariadenie aj keď je trochu väčšie ako som čakal
- Hadica je dostatočne dlhá a pevná
- Príslušenstvo v balení sa ľahko inštaluje
- Ovládanie cez aplikáciu je super
- pri 65 dB je to už dosť hlučné
- keď chladí, ide vždy na plný výkon (na 65 dB)
- nočný režim nie je určený na tichý chod zariadenia
- chýba senzor na sledovanie hladiny nazbieranej vody
Pre zariadenie som sa rozhodol aj na základe prevažne kladných recenzií iných užívateľov ktoré však s odstupom času vyzerajú skôr na promo kampaň ako skutočné recenzie spokojných majiteľov.
Aj napriek tomu som so zariadením relatívne spokojný. Potešil by však tichší chod v nočnom režime aj na úkor výkonu. So zariadením v miestnosti so spusteným režimom chladenia sa vyspíte len ťažko. Prakticky vždy keď zariadenie chladí, ide na na maximum 65 dB. Túto hodnotu som si overil meraním hluku 10 cm od zariadenia.
Možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu je super, hlavne keď si človek chce dať vychladiť miestnosť pred príchodom domov, prípadne sledovať aktuálnu teplotu v miestnosti
- Celé zle
- pracuje ako ma
Rýchle chladenie, jednoduchá obsluha
- Funkčný produkt, jednoduchá montáž a obsluha.
Chladí,a to je podstatné, hlučnosť ako každá iná mobilná klimatizácia,za tie peniaze za mňa ok
- Nefunguje
Tovar prisiel v poriadku, lenze nefunguje. Cakam ako vybavia moju reklamaciu.
Skvelý výrobok
- Hned po rozbalení nefunkčná
- Mobilná-čiže sa dá umiestniť v ľubovoľnej miestnosti
- Veľmi krátka hadica na odvod teplého vzduchu
- Okenná tesniaca doska je iba pre posuvné okná! Koľko z nás ich má?? Skôr treba pre strešné okná!
Chladí a až tak moc nehučí takže účel plní.
Zrejme to využijem parkrat aj v zime ako účinný ventilator, nech rozfuka teplo z krbu ktoré má tendenciu sa udržiavať pri plafóne
Zobrazujem 201 - 220 zo 480 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...24 Ďalšie »