Najnovšie recenzie zo sekcie Mobilné klimatizácie
- klimatizácia z kúrením
- jednoduché použitie
- nemá deklarovaný výkon asi z dôvodu staršieho modelu a úniku chladiva
- nemá možnosť pripojenia prívodu vzduchu aby nevytvára v dome podtlak
Reakcia značky Electrolux
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Vážíme si času, který jste jejímu zaslání věnovali. Je nám velmi líto, že máte s naším výrobkem takovouto zkušenost. Pokud máte podezření na závadu spotřebiče, tak je třeba potíže vyřešit diagnostikou a případným zásahem servisu. V případě potřeby je možné kontaktovat naše zákaznické centrum (232 141 303). S pozdravem Team Electrolux
Trochu hlucny, ale splnil svoj ucel. V lete pocas dna schladena miestnost na prijemnych 25°C.Ale v noci sme vypinali.
Mohla by mat vacsi vykon a keby bola invertor uplne super.
Celkom postacujuca
- Hlučny
- Do prenajaté ho bytu veľmi vhodné riešenie klimatizácie. Naviac v čase nákupu bol za veľmi výhodnú cenu.
Pokiaľ niekdo poskuluje po prenosnej klimatizácií model noaton od českého výrobcu je fajn voľba. Hlučnosť je v norme a chladiaci výkon postačuje na cca 30m2 plochy. Cena v čase nákupu bola niečo cez 200€ a v danej kategórii proste pecka.
- Chladiaci výkon
- Odvlhcovaci vykon
- Jednoduchá obsluha
- Maximálna spokojnost
- Hlučnejší ako som cakal
Dobrý výkon za rozumné peniaze. Po vyvedení hadice z okna a následnom utesnení okna polystyrenovou tabuľou vlastnej výroby (zakúpené utesnenie – rukáv je v dizajnová katastrofa a po nainštalovaní je celkom problém okno zavrieť) Dokáže pri plnom výkone ochladiť miestnosť 22 m² za hodinu z 28°C na 24°C. Pri nastavení požadovanej teploty je ochladzovanie pomalšie nakoľko prístroj kompresor cyklicky vypína a beží iba ventilátor. Vzduch sa pri ochladzovaní naozaj nevysušuje čo je veľké plus.Mierne ma sklamala hlučnosť zariadenia. Kompresor síce nepočuť Hluk spôsobuje výkon ventilátora, Ktorého nastavenie je asi vtip. Vysoký stupeň 100% stredný stupeň 95% a nízky stupeň 90% výkonu. Pri takomto odstupňovaní By som privítal možnosť ešte ďalších nižších 6 stupnov nastavenia. Pri nastavení funkcie odvlhčovania prístroj pracuje v tom istom režime ako režim ochladzovania s najnižším stupňom ventilátora a zhasnutým displejom. Predpokladal som, že pri nastavení odvlhčovania prístroj nebude kondenzovanú vodu odvádzať na kompresor čím ho ochladí a odparuje sa ale nie je tomu tak. Z tohto dôvodu moje prvé pokusy odvhčovať dopadli zle a prístroj najprv miestnosť mierne odvlhčil no vzápätí začala stúpať teplota aj vlhkosť.
Nikde v návode sa totiž nedočítate že pri Odvlhčovaní vzduchu MUSÍTE napojiť hadičku na horný vývod a neustále odvádzať kondenzát do externej nádoby aby nebol použitý na chladenie kompresora a následné odparenie. Po napojení hadičky to už bolo OK a odvlhčovací vykon ma milo prekvapil. V miestnosti 22 m² sa vlhkosť znížila za hodinu zo 60% na 40%. Toto leto je nejako viac sparno ako to bývalo. Mám aj ochladzovac vzduchu ale ten sa dá použiť len pri vlhkosti do 30% čo sa tento rok ešte nestalo. Takže s prístrojom som maximálne spokojný a doporučujem ho všetkým ktorí si chcú kúpiť mobilnú klimatizáciu. Vyrobený v PRC ako všetky ostatne. Identický s drahšími ako Klarstein 9, alebo Daitsu alebo Coolexpert.
Šikovný pomovní
- Silny nehlucny mobilny klimatizer.
- Vyborna konkurencna cena.
Nema nevyhodu
- dobry vykon
- Kupoval som na doporučenie od kamaráta. Chladí tak ako som si predstavoval.
Nevýhoda je hlučnosť klímy, ale pri horúčavách, sme boli vďační za jej výkonnosť.
- Rýchle vychladené miestnosti na požadovanú teplotu ďalšie plus nočný rezim
Trochu vyššia hlučnosť.
- v pohode staci na vychladenie jednej vacsej miestnosti, je vcelku skladny, jednoducha instalacia, dialkovy ovladac funguje dobre
- za tu cenu je idealny na tych par horucejisich dni za rok
- je trochu hlucnejisi (aj na nizsich otackach) ale TV alebo radio sa pocuvat da
- V pohode vychladi priestor v m2 aký sa uvádza
- Pre mňa osobne nevyhovojúci!
- Veľká hlučnosť dokonca aj v nočnom režime
nemá patričnú výkonnosť, lamely na usmernenie chladiaceho vzduchu sa nemôžu pohybovať diaľkovo, ale
len fyzicky a to rukou.
- spĺňa požiadavky
- trochu hlučný
- super!
- dostatočný výkon
- ovládam ju cez android phone
- pekne vyzerá
- trochu drahšia
funfuje a skvele chladí, je lepšia, ako čo sme mali predtým.
- ak je pripravená ∅ 15 cm diera v stene, je bezchybná a účinná
- páči sa mi funkcia ECO REAL FEEL napriek tomu, že pracuje s vyššími hodnotami (mám na mysli teplotné), celkový pocit sviežosti je na dobrej úrovni
- dizajn je tiež pekný
ak to pracuje na maxime, tak hlučnejšia, je to viac ako tých deklarovaných 53 dB (uvedenú hodnotu sa mi podarilo namerať z diaľky cca 5 m od prístroja)
je to vyrobený v Číne a nie v Taliansku
Zobrazujem 241 - 260 zo 480 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...24 Ďalšie »