Najnovšie recenzie zo sekcie Mobilné klimatizácie
- Tichý chod. Veľmi príjemne ma to prekvapilo.
- Popis produktu súhlasí so skutočnosťou.
- Pomer cena/výkon
- Dokáže stiahnuť teplotu o 2-3 stupne behom 1 - 2 hodín
- optimálny pomer cena kvalita
- V balení je clona pre pootvorené balkónové dvere, kde sa umiestni hadica s odvodom horúceho vzduchu.
- Slušná výbava
- Slabý výkon - miestnosť skoro vôbec nevychladí, ako som sa domnieval.
Nevýhoda asi všetkých mobilných klimatizácií - odvod horúceho vzduchu. Výkonovo vôbec nedostačuje pre miestnosť cca. 25m2
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Klimatizace SAC MT 9030, je určena pro místnost 31-35 m2,tuto plochu klimatizace spolehlivě vychladí. Pokud tedy klimatizace málo chladí a máte pocit že je něco v nepořádku a místnost není vychlazená, doporučujeme se obrátit na servisní středisko-FAST Plus Bratislava ,tel: 249 105 853. S pozdravem Sencor.
Neochladí dostatočne vzduch naších veľkých priestoroch, musí byť otvorené okno, čo je nevýhoda.
- Vyky
- Menej hlučné
- Jednoduchá inštalácia
- Bez plátna na okno
- Funguje.
- Teplota chladenia je pomerne príjemná, nejde pod kožu.
- Veľmi veľká a ťažká za vyššiu cenu.
- Veľký priemer hadice pre vrtanie do steny.
- Nepresné snímanie teploty, ukazuje o stupeň viac ako je skutočnosť
- Baterie v DO sa vybiju za 15 dní. Veľmi neekologické.
- Dlhá reakcia na zmeny funkcíí po prepnutí.
- Extrémne hlučná, zatiaľ najhlučnejšia aku som doteraz používal.
- Aj pri nočnom režime a najnižšej rýchlosti extrémne hlučná a ventilátor veľmi fuka, chcelo by to plynulu reguláciu výkonu. Ventilátor má len 3 režimy.
- Pri zapnutí kompresora silne rezonuje a piští, ruší to spánok.
- Niekedy nereaguje na prepnutia a robí si čo chce a samovoľne sa vypne.
- Diaľkové ovládanie nieje kompatibilné z klimatizačnou jednotkou.
Jediný plus je že príjemne chladí inak samé mínusy.
Extrémne hlučná, budí zo spánku. Zastaralý kompresor a ventilátor, dnes sa používajú oveľa tichšie zariadenia.
Doporučujem kúpu lepšej klimatizácie.
- nie je taká hlučná ako som čakal
- dobrý chladiaci výkon
- výfuková rúra mi príde až zbytočne hrubá
Za tú cenu veľmi dobrý produkt.
Klimatizácia chladí Ako má.Dizajnovo vydrena. Vzhľadom na nemožnosť predĺženia výfukového potrubia, že musí byť umiestnená max 1,5 metra od okna je problém, pre ktorý som ju vrátil. A je veľmi, veľmi hlučná. Spať sa pri tom určite nedá.
- Chladi ako ma
- zatiaľ krátka skúsenosť, ale funguje ako má, vychladené pomerne rýchlo
- Trochu hlučná, ale tak je to asi u všetkých mobilných klimatizácií, pri dosiahnutí požadovanej teploty sa hlučnosť dosť významne zníži. Odporúčam do rámu okna dať plexisklo s otvorom pre výduch, nie aplikovať suchý zips a izoláciu..
- Naozaj vychladí. Boli sme si najprv neistý nakoľko všade doporučujú klimatizácie na stenu. Ale veľmi milo nás prekvapila. Sme s ňou ozaj spokojný
- Nevýhodou je väčší hluk keď chladí. Ale dá sa na to zvyknúť, nie je to nič hrozné.
Celková spokojnosť s tovarom. Funguje ako má. Až prekvapivo dobre vychladí. Stojí za nákup. Doporučujem. Sme s ňou spokojný. Máme ju umiestnenú v obývačke, ale bez problémov vychladí celý byt, nakoľko prúdenie vzduchu ide do každej miestnosti. Nedávala som jej veľké šance, ale naozaj som milo prekvapená.
- pekná
- ľahko sa premiestňuje
- nízka cena
menej hlučná, ako tá, čo sme mali predtým, veľká spokojnosť
- za tie peniaze je to super
- pekny dizajn
- dokupil som sadu na okno a je to perfekt
- zatial nemam co vytknut
klima zatial super som z toho nadseny a za 300e si myslim ze neni nad cim rozmyslat
- veľmi pekný dizajn
- diaľkové ovládanie má displej, kde sa dá nastaviť teplota
- v pohode cena
klíma vyzerá super a chladí tak, ako som očakával
- Nebol mi dodaný SK manuál ale obratom sa to vyriešilo som spokojny
Ešte nemám otvorený balík,,nieje tak teplo
- Dostatočný chladiaci výkon
- Ovládanie cez aplikáciu aj na diaľku pri pripojení A/C cez WiFi na cloud
- V balení aj flexi hadica a kryty na rôzne typy okien
- Hluk (ale aspoň je monotónny v nízkych frekvenciách)
- Hmotnosť (po schodoch len raz a vo dvojici)
- Manuál nehovorí nič o odvode kondenzátu, tak som chvíľu hútal, ktorý otvor je ten správny, hlavne keď v ňom priložená silikónová hadica veľmi nedržala
- Flexi hadica má len 1,5 m (ale to tak majú asi všetky)
Človek si v prvom rade musí uvedomiť, že mobilná klimatizácia je o kompromisoch a nikdy sa nemôže rovnať single-split A/C. Preto je viac ako potrebné dobre si rozmyslieť, či som ochotný tolerovať hluk, slabšiu efektivitu a veľký a ťažký spotrebič na podlahe.
Mobilná A/C nie je o špičkovom komforte, ale o prežití v letných horúčavách. Vedel som, čo od toho očakávať, preto vyššie hodnotenie.
Super za danú cenu. Hlučnosť vyššia ale tichá prenosná klimatizácia neexistuje. V lete večer vychladíme miestnosť počas cca 20-30 minút a vypneme - ďalej sa miestnosť chladí cez otvorené okno.
Rukáv na suchý zips je pri prenosnej klimatízácii nutnosť .
Kto má takú možnosť /čo asi málokto/tak je možné dať klimatizáciu do vedľajšej miestnsti a spraviť otvor do steny a chladný vzduch privádzať cez tento otvor.
Inak pozor na túto vec:
naťahovaním vzduchu prenosná klimatizácia vyvoláva v izbe podtlak keďže teplý vzduch vyfukuje von a vzduch následne prúdi do izby zvonku/z inej izby - cestou menšieho odporu.
Cez deň preto naťahujem vzduch z inej izby/chodby /pootvorím dvere/ - čo môže byť cca 24 stupňov oproti 35-40 a viac vonku a večer/ v noci naťahujem vzduch z vonku cez pootvorenú druhú okennú blanu v tej istej miestnosti - keďže vonku je už iba 19 - 21 stupňov oproti 24 vnútri.
Kto má ale iba jednu izbu na slnku a vzduch bude naťahovať zo slnečnej strany počas horúčavy tak vtedy chladenie nebude nič moc. Až večer alebo po zamračení to bude ok.
Toto /podtlak, ktorý sa musí vyrovnať prúdením obvykle teplého vzduchu z okolia/ je hlavný rozdiel medzi mobilnou a pevne zabudovanou klimatizáciou i keď sa to nie veľmi spomína !!!
Pevne zabudovaná vytvára pretlak so studeným vzduchom takže je to efektívne vždy.
Dúfam, že to dakomu pomôže pri výbere.
cena/vykon
kurenie
Zobrazujem 161 - 180 zo 480 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...24 Ďalšie »