Najnovšie recenzie zo sekcie Mobilné klimatizácie
- kvalitny vyrobok za rozumnu cenu
- vychladi velky pristor
- jednoduche ovladanie
- je dost hlucna - mobilna klimatizacia nikdy nenahradi klasicku, tym nechcem odradzat od nakupu , vsetky su hlucne, je medzi nimi minimaly rozdiel
- prijal by som v balení aj ten okenny navlek na vyvod tepleho vzduchu
Ako docasne riesenie na schladenie v horucich dnoch idealne
Klimatizacia funguje ale pri predaji by sa malo ponúkať aj /sieťka/ podľa veľkosti okna kde sa má zabudovať.
Musel som zvlášť vyhľadať na nete kde to kúpim.
Robustná klimatizácia, hlučnosť, možno použiteľná v rodinnom dome, montáž do okna dosť ruší.
- Za hodinu miestnosť cca 60 m3 super vychladená
- výborne chladí
- rýchle doručenie
- tesnenie do okna v cene, je už v balení
- dialkove ovladanie ma displej
s klimou biet som maximalne spokojny, mame aj odvlhcovac vzduchu rovnakej znacky a tiez funguje skvele, výhodou tejto klimy je, ze dialkove ovladanie ma displej a netreba chodit nastavovat teplodu na klime, da sa to aj na dialku
- Dobrý chladiaci výkon
- rýchla inštalácia
- viac hlučný ako očakávanie
- aj minimálne otáčky ventilátora sú stále dosť silné
(jemnejšia regulácia)
Spokojný s produktom
- hlucnost oproti ostatnym mobilnym klimam
- vykon
- sada na montaz do vertikalneho posuvneho okna
- 3 mody - ovlhcovanie, chladenie a ventilator, ktory vie pomoct s nocnym vetranim
- velkost
- hlucnost mobilnych klim je neporovnatelne vyssia oproti montovanym, ale to plati pre vsetky mobilne klimy
- standardna dlzka vyfukovej hadice - 1,5m
- vyberatelna nadrzka je pohodlnejsia nez vypustny system
- príslušenstvo
- celkom tichý chod
- chladí výborne
Podľa očakávania. Za mňa super.
- Účinné a rýchle vychladenie miestnosti
- Možnosť ovládať cez Wi-Fi
- Pekný dizajn
- Trochu väčší hluk
- Výkonná mobilná klimatizácia ktorá spĺňa všetko čo má
- Veľmi jednoduché ovládanie
- Zatiaľ spokojnosť
- Od Klarstein mám viacero produktov a zatiaľ nikdy nesklamali
V horúcich dňoch príjemne schladí celý byt, a vzhľadom na to že je to mobilná klimatizácia, vôbec nie je tak hlučná, spotreba energie nízka, veľmi ľahké ovládanie, jednoduchá a pomerne rýchla montáž. Doporučujem k nemu dokúpiť aj tesniacu fóliu na okná
Pomer cena
/kvalita veľmi príjemná
- prakticky malá a silná mobilná klíma na kolieskach
- množstvo funkcií - klíma, chladenie, kúrenie, odvlhčenie, ventilátor aj turbo, spánok a časovač
- montážna súprava vývodu na okno
- najlacnejšia klíma momentálne na trhu (6/2022)
- ľahká manipulácia aj diaľkovým ovládačom
- decentný oblý dizajn
- veľmi rýchlo chladí - stredne veľká izba cca 25m2 za hodinu
- tá sila sa prejaví aj hlučnosťou ventilátora, ale to je daná konštrukciou mobilnej klímy
- nie je veľký rozdiel medzi rýchlosťami ventilátora, prakticky silno fúka aj na nízkom stupni či v režime spánku
- kto chce viac funkcií, silu a ovládanie cez wifi, tak musí priplatiť za drahšiu klímu
Veľmi dobrý pomer ceny a výkonu tejto mobilnej klímy. Jediná nevýhoda je hlučnosť zariadenia, konštrukčné riešenie nepustí, ale dá sa to prežiť.
- super cena za slušný výkon
- Počítam s tým že budú aj náhradné diely - filtre v prípade potreby.
- chladí super
- v pohode cena
- diaľkové má s displejom, kde zobrazuje teplotu
celkovo sme spokojní s klímou
- funguje
- Predávajúci neposkytol návod v slovenskom jazyku (Zákon č. 250/2007 Z. z., § 13).
- relatívne tichší, ako ten, čo sme mali predtým
- dá sa ovládať cez mobil pomocou aplikácie
- kvalita
- vyššia cena
síce drahšia klíma, ale sme maximálne spokojní
- neviem,lebo sme este neskusali
- ziadna
Zobrazujem 221 - 240 zo 480 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...24 Ďalšie »