Najnovšie recenzie zo sekcie Mobilné klimatizácie
- Dobrá cena
- Jednoduchá inštalácia aj obsluha
- Pekný dizajn a prehľadné kontrolky
- Ovládanie cez ovládač, panel aj appku
- Chladí dobre
- Balenie kompletné so všetkým, nič netreba dokupovať (suchý zips, fólia, trubica, koncovky, všetko)
- Pomerne kompaktná a na kolieskach, ktoré nemajú vôľu, zároveň ale nie je ťažké s nimi pohnúť
- Trochu nejasný návod
- 20-25m2 izbu síce uchladí, ale pri daných rozmeroch izby by som už šiel radšej do Mistral 14 alebo inej 14000BTU+ klímy
- Trochu hlučnejšia, ale keďže väčšinou mám v izbe v ušiach slúchadlá, nevadí mi to
- Sleep mode je úplná zbytočnosť
- Rúra na vývod teplého vzduchu mohla byť dlhšia (má cca 1.5m)
Klímu som kupoval zo dňa na deň, bez nejakého študovania ako si jednu vybrať keďže som nevedel vydržať prvé horúce dni a v celku potešila. Za zhruba 350€ aj s predĺženou zárukou o rok spĺňa čo má. Avšak pri veľkostiach izby z popisu (20-25m2) dostáva zabrať. Izbu síce uchladí a už po asi 3-4 minútach je cítiť rozdiel, potrebuje však aspoň 1-2 hodiny chodu aby celková teplota v izbe klesla o nejakú zmysluplnejšiu hodnotu, na ktorej má zmysel klímu na dlhší čas opäť vypnúť, preto pri danej veľkosti izby by som už šiel do výkonnejšej Mistral 14ky alebo inej 14000+.
Celkovo jej ale okrem trochu neohrabaného návodu nemôžem nič vytknúť (sleep mode neberiem do úvahy, keďže tieto prenosné All-in-one klímy majú kompresor zahrnutý v sebe, čo nejde do kopy s tichým chodom).
-izbu uchladí
-obsluha jednoduchá
-balenie kompletné
-cena dobrá
-dizajn pekný
- Nebol mi dodany kompletny produkt,co som aj reklamoval
Nebol mi dodany kompletny produkt,co som aj reklamoval
- Bola hlucna,ale vychladila krasne,na pouzivanie cez den treba do kancelarie uplne super,ja som to chcela do spalne na noc a to hucanie bolo prilis
Reakcia značky SENCOR
- Rychlo vychladi
- Rýchlo vychladiť miestnosť
- Finančné dostupný
- Mne vyhovuje
- Všetko potrebné v balení
Príliš hlučná aj na najtichsom režime. Len dva stupne ventilátora. Kto ma rád ticho a ruší ho sebemenší hluk nedoporučujem.
Uvidím ako dlho vydrží mam ju krátko. Všetko potrebné príslušenstvo v balení.
- funguje ako som očakaval
- hlučný
Rýchla inštalácia, dobrý výkon, mala hlučnosť
- hlučnosť i v režime Silent
Chýba možnosť režimu hlavne v menšej miestnosti tzv "pianko' t.z. len tak šuští.
Ale to tak fungujú asi všetky mobil.klimatizacie na rozdiel od statických ,vstavaných .Pretlak i minimálne nastaveného režimu spôsobil fučanie cez zásuvky i vo vzdialených miestnostiach I cez vstupné vchodové dvere .
vysoký chladiaci výkon, vyššia hlučnosť, ale to súvisí s charakterom produktu - mobilná klimatizácia.
- Super chladí.
- Diaľkový ovládač
- Na veľkosť pomerne dobrá manipulácia.
- Musel som dokúpiť príslušenstvo na okno.
- zacina takmer okamzite chladit
- ma ovladac
- ma funkciu odvlcovania
- lahko sa sklada
- pomer cena kvalita velmi dobry
trochu tazsi, ak je treba presuvat po schodoch ci nerovnostiach - idealne len medzi miestnostami bez prahov
dobre chladi a nie je velmi hlucna
- Neuplatní ste mne 22% zľavu...napriek urgencii...načo je potom reklama...?
Produkt dobrý objednal som si ho na druhý pokus...
Málo využívaná
kvalitný produkt. Oplatí sa investícia
- Pomer ceny výkon
- Malý, kompaktný
- Za tu cenu super +DO s displejom a komplet info . hetreba kontrolovat na klime. Ostatne v takej cene maju jednoduchy DO a nastavenia trebo skontrolovat na panely klimy. Za mna hodnotenie tak ako v hodnoteni predajcu - hned druhe miesto ale cena mozno posunie na prve miesto u mnohych zakaznikov.
Skusane narychlo po dodani -OK
Kompletna insatalacia klimy este pre nedostatok casu nebola realizovana ale bude myslim OK
Presne vyhovuje mojim požiadavkám.
- Veľmi hlučná
- Slabší výkon
- Nočný režim je rovnako hlučný ako denný.
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, že Vám hlučnost naší klimatizace nevyhovuje. Ze zpětných vazeb zákazníků máme naopak informace, že hlučnost tohoto modelu je v porovnání s jinými spotřebiči velmi příjemná. Chladící látka je stlačována v kompresoru a tím i zahřívána. Pod vysokým tlakem jsou látky vedeny do výměníku, což je provázeno hlukem. Nižší hlučnosti, lze dosáhnout jedině klimatizací Split, která ale není mobilní a její pořizovací náklady se pohybují v jiné cenové relaci. S pozdravem Sencor Care.
Zobrazujem 121 - 140 zo 480 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...24 Ďalšie »