Najnovšie recenzie zo sekcie Mobilné klimatizácie
- wifi
- kvalita a dizajn
Som spokojní a odporúčam
Nemal som možnosť vyskúšať inú mobilnú klimatizáciu, ale po niekoľkých hodinách prevádzky som s tou to maximálne spokojný. Aj za takú to cenu má dobrú kvalitu spracovania a postačujúci výkon, hluk z ventilátoru je znesiteľný, spotreba elektrickej energie na plný výkon je do 650W, jej ovládanie je jednoduché, dotykové tlačidla klimatizácie sú veľmi citlivé. Nedostatky som zatiaľ nenašiel.
- Dizajn
- Hlučnosť
- odvlhčovanie (odvlhčuje)
- Vývod tepla (odvádza teplo)
- Nechladí - po 3ch hodinách sa teplota v miestnosti cca 20m2 nezmenila ani o pol stupňa.
- hlučná
- Treba dokúpiť izoláciu na okno pre vývod teplého vzduchu, v balení je len set na vysúvacie okno (americký trh)
- Lidl odrbal na preprave... vraj preprava zdarma a zrazu 20 eur za (príplatky ku preprave) za to, že mi to vyložia z auta...
Veľmi drahý a komplikovaný ventilátor.
Najpodstatnejší dôvod kôli ktorému kúpite klimatizáciu je chladenie. táto skôr vykuruje ako chladí, napriek tomu, že teplota bola nastavená na 17 stupňov, chladenie a ventilátor na maximum.
Výfuková rúra neustále horúca ale ozaj netuším čo za teplo to odvádzalo, možno jedine to čo sama vyprodukovala.
po 3ch hodinách ma to prestalo baviť, otvoril som okno, vonku sa medzičasom ochladilo natoľko že bolo chladnejšie ako vo vnútri a malo to väčší efekt ako tento zázrak.
Dobrá cena, špičkový výkon,pekný dizajn.
- Super dizajn
- Miestnosť vychladí vcelku rýchlo
- Klíma je hlučná
- Je tihšia ako som mal predchádzajúcu klimatizáciu, alebo som hluhší ako v minulosti :)
- Prijateľná cena, prídavná hodnota vo filtrácii vzduchu, kompaktné rozmery, množstvo ovládacích funkcií, diaľkový ovládač, pohyb na kolieskach
Kupovali sme ochladzovač s cieľom mať oproti obyčajnému ventilátoru aj nejaký benefit v ochladení, čo i len minimálnom. Ak do nádržky na vodu dáme ľadovú vodu a dve priložené zmrazené akumulátory chladu (sú súčasťou balenia), tak na výstupe fúka vzduch chladnejši o 0,5-1,0 stupňa ,čo s teplotou v miestnosti ani nepohne. Po pol hodine už fúka vzduch rovnakej teploty, ako je okolitý (merané dvomi presnými teplomermi s vlhkomerom). Zato však vlhkosť v miestnosti stúpne na vyše 70%, čo aj dosť citiť. Ak niekto chce niečo naozaj na ochladzovanie, nevyhne sa kúpy klimatizácie (čo i len prenosnej .... tam je zase problém s vývodom horúceho vzduchu). Tento prístroj sa dá používať v podstate len ako inteligentný ventilátor s prachovým filtrom vzduchu.
Spokojny na jednotku.
Za pár minút mi stiahlo v izbe o tri stupne výborne chladí no je trochu hlučnejšie za málo peňazí dosť muziky
Velmy je hlucny
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, že Vám hlučnost naší klimatizace nevyhovuje. Ze zpětných vazeb zákazníků máme naopak informace, že hlučnost tohoto modelu je v porovnání s jinými spotřebiči velmi příjemná. Chladící látka je stlačována v kompresoru a tím i zahřívána. Pod vysokým tlakem jsou látky vedeny do výměníku, což je provázeno provozním hlukem. Nižší hlučnosti lze dosáhnout jedině klimatizací Split, která ale není mobilní a její pořizovací náklady se pohybují v jiné cenové hladině. S pozdravem. Sencor.
- Nefunkcna, prilis hlucna
Dodana nefunkcna a extremne hlucna jednotka
- ľahké ovládanie
- prvá prenosná klíma - tichá nie je...
- Tesnenie na okno
- Jednoduchá montáž
- Chladí parádne
- Ako nevýhodu by som videl hluk ale to sa dá ospravedlniť tým, že vychladí miestnosť.
Dlhšiu dobu som sa rozhodoval medzi 12tkou a 14tkou. Osobne poviem, že 12tka úplne stačí a to som v podkroví.
- Skvelá klimatizácia
- trochu hlučnejšia
- Pekný dizajn, účinné vychladenie
Klimatizácia je pomerne hlučná
kvalita už mam 2 ks v domacnosti
- Nehlučná
- Všetko funguje ako má
Maximálna spokojnosť a komfort pri horúcich letných dňoch. Všetko funguje ako má. Trochu vyššia hlučnosť pri plnom výkone, ale dá sa to vydržať a hlavne pri horúcich dňoch je to na nezaplatenie.
Zobrazujem 101 - 120 zo 480 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...24 Ďalšie »