Najnovšie recenzie zo sekcie Mobilné klimatizácie
- účinná
- hlučnosť,nutnosť zháňať tesnenie do okna, slabé uchytenie výfukového potrubia
už by som ju nekúpila
- Chladí rýchlo
- Som veľmi spokojná s výrobkom.
- Super, všetko funguje tak ako má
- pomer cena kvalita
- ziaden
- chladí spoľahlivo a rovnako aj dobre zvlhčuje...
- turbo mód chladenia, ktorý je naozaj turbo!
- prehľadné elegantné diaľkové (iný, kvalitnejší a krajší typ, než je uvedený na fotkách)
- vodu netreba často vypúšťať, pokiaľ aj zvlhčujete... Ja to robím tak, že najskôr suchý teplý vzduch v izbe zvlhčím a potom krátko dám turbo chladenie a vydrží mi takto svieža izba až do rána
- Celkovo aj keď zahrniem negatíva ktoré tento produkt má, objednal by som si ho znovu, primárne funkciu ochladenia izby splnil viac než dokonalo... vonku 35 stupňov a mašina nemá problém stiahnuť do hodiny, (s turbom do pár minút) vyhriatú izbu na 19 stupňov!
- Brutálne hlučný, ako čakal som väčšiu reguláciu otáčok, toto je fakt extrém! zaspať pri tom rozhodne nezaspíte!
- malo stupňov, ktorými ide regulovať otáčky... ako chápem, že to má slúžiť primárne len na rýchle ochladenie miestnosti, ale určite keby išlo klímu znížiť do rozumných otáčok, žilo by sa s ňou príjemnejšie.
- senzor pre diaľkové ovládanie je strašne slabo citlivý... ako od nemeckého produktu som čakal, že senzor dajú inžinieri na prednú masku aby sa do neho išlo riadne triafať! takto musíte ponad zariadenie mieriť ovládačom, aby klíma reagovala.
- ide jak gula
trochu hlucnejsie
- dobry vykon, lahke ovladanie
- zatial ziadne
- Dobry vykon.
- Trosku hlucna.
- ľahká inštalácia, primerané rozmery, pekný vzhľad, na miestnosť 5x5m je to asi trošku slabý výkon (sedí to s popisom), naozaj chladno začína byť asi po 6hod.
- Primeraná cena/výkon, hluk 63db
Otázna životnosť tesnenia do okien, keďže vyžaduje mnoho manipulácie. Ak chcete na noc otvoriť okno, tesnenie treba odlepovať (suchý zips), ak chcete okno zatvoriť, nie je problém, treba opäť vyliezť, podržať vrch tesnenia a tak zatvoriť. To je jeden z rozdieľov medzi inštalovanou klímou a mobilnou s tesnením do okna. Rúra na odvádzanie tepla, takisto otázna životnosť, keďže ju občas treba stlačiť a odložiť, únava materiálu. Čiže je potrebné zhodnotiť tieto drobnosti. No bez tejto klímy by sme toto leto doma existovať nemohli :-)
- Klímu Klarstein New Breeze 7 som sa rozhodol kúpiť,podľa recenzií už vlastníkov tejto klimatizácie.
- Môžem potvrdiť,že za krátku chvíľu docielim nastavenú teplotu. A môžem sa pohodlne usadiť pri pozeraní televízora,bez žiadného potenia,aj keď je vonku +33 stupňov.
Myslím ,že táto klíma je vhodná do bežných domácností. Funguje spoľahlivo a tak ako som očakával.
- Chladi
- Dost rychly najpomalsi chod ventilatoru
- cena, mobilita
- odvod teplého vzduchu
- Chladí ako treba
- Súčasťou balenia je aj tesnenie na okno
- Má automatické odvlhčovanie, takže netreba vylievať kondenzovanú vodu
- Dosť hlučné zariadenie. Píšu 55db, ja som nameral cca 90db
Hlučná, hlučná ešte raz hlučná. V porovnaní so staršou mobilnou klimatizáciou Coolexpert APG-08AN1, kt. máme v práci je táto klimatizácia neskutočne hlučná. Nepozriete si pri nej ani TV, nie to ešte spánok. V domácnosti nepoužiteľná. Chladiací výkon len pre jednu miestnosť cca 20m2, viac to nezvládne.
- Malé rozmery, dostatočný chladiaci výkon
- Pekný design, funkčná mašina, chladí.
- Fúkanie je spredu, dá sa použiť aj ako ventilátor.
- Netreba často odvádzať kondenzát, odparí sa sám.
- Iba dlhšie dodanie, ináč žiadne výhrady.
- Je hlučnejší ako som čakal, ja pritom nezaspím, deti áno.
Výborná vecička na teplé večere, vychladí jednu priemerne veľkú izbu o rozlohe 4x4 m, na väčšie priestory asi nebude stíhať. Zatiaľ spokojnosť, dlhšia doba dodania. Som spokojný :-)
- dobrá cena a produkt tiež -
Je to relatívne malý, ale výkonný prístroj, má v základnej výbave všetky potrebné komponenty vrátane okenných tesnení. Výhodou je mobilita, nevýhodou je nutnosť umiestnenia v blízkosti okna alebo iného otvoru v miestnosti.
- Výkonná cenovo dostupná klimatizácia
- Množstvo funkcií
- Jednoduchá montáž( všetko obsiahnuté v balení)
- Dodacia lehota vyše pol mesiac
Zobrazujem 321 - 340 zo 480 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...24 Ďalšie »