Najnovšie recenzie zo sekcie Mobilné klimatizácie
- Hlučnosť.
Klarstein New Breeze 9 čierna
Flexity Joga Eshop
Pridané: 15. augusta 2019
(naposledy upravené 19. januára 2021)
- funguje
- Mriežky na smerovanie vzduchu sa dajú len manuálne nastaviť, chýba autoamtický pohyb do viacerých smerov po miestnosti
Biet AC12004
Registrovaný používateľ
Pridané: 10. augusta 2019
(naposledy upravené 11. augusta 2019)
- Malý rozmer
- Nie je potrebné vylievať kondenzát
- Klimatizácia fungovala jeden mesiac. Potom som ju musel reklamovať.
- Chýba automatické vypnutie po dosiahnutí požadovanej teploty. Iba vypne kompresor a hučí ďalej.
- Je oveľa hlučnejšia, ako uvádza predajca.
Kupované priamo na stránke biet.sk. Stránka zavádza, lebo uvádza, že sú slovenským výrobcom. Na zariadení však nájdete "Made in R.P.C.", čo je vlastne "Made in People’s Republic of China".
- Ide tak ako má,na letné horúčavy výborná vec.
- hlučnosť
- design
- chladi
- slaby vykon
- hlucnost
- kratka hadica
Pri porovnani s podobnou klimou Sencor je tato vo vsetkych ohladoch horsia. Klima musi byt nastavena na 16C aby bolo v miestnosti je prijemne. Sencor klima bezi na 22C a v tej istej miestnosti je takisto prijemne. Takze tato ECG je bud vadna, alebo chladi vyrazne slabsie. Takisto hadica na vyvod vzduchu je prikratka, normalne nedociahne do okna, klimu treba postavit na stolcek aby sa dala hadica vyviest von z okna - absurdne setrenie na dlzke hadice, ktora stoji par centov. O takych 20-40cm viac by uplne stacilo. Navyse je klima dost hlucna, takze ju urcite neodprucam.
Klarstein New Breeze 7 biela
Pridané: 2. augusta 2019
(naposledy upravené 2. augusta 2019)
Zakúpený v Electronic Star
- Jednoduchá montáž
- Cenove dostupné zariadenie na ochladzovanie miestnosti
Pekny design
- super chladí
- pomerne tichý chod
- rýchle chladenie
- primeraná veľkosť
- jedna z najlepších cien, aké sme v rámci celého internetu našli
- v internetovom obchode nie je detailne popísané, že klíma potrebuje odvod teplého vzduchu, čo nám trošku skomplikovalo inštaláciu, keďže sme s tým nerátali
- výborná cena
- tesnenie do okna
- seriózne jednanie eshopu
- rýchle doručenie
- je ju počuť, ale nie je to nič hrozné :-)
sme spokojní, bez nej by sme tieto horúce dni zvládali iba ťažko. vychladí najmä obývačku, kde ju máme, ale keď otvoríme dvere, chlad ide po celom byte. tesnenie do okna som dostal ako darček, je veľmi praktické.
jednoducho ,,som spokojný :)
Výborný pomocník v letných horúčavách. Som veľmi spokojný.
- Rýchlo vychladí, dobrý pomer cena výkon
- Veľmi hlučný - na spanie pri ňom zabudnite
- Nelogické vypúštanie kondenzovanej vody z dolnej časti prístroja - v podstate si ju vylejete na zem
- Trubica na vypúšťanie tepla je z dosť slabého materiálu
- Zariadenie je stavané na vypúšťanie tepla cez okná ktoré u nás sú len raritou (posuvné dohora). Chýba nejaký spôsob na okná otvárané vertikálne.
- Dodané iné DO ako je popísané v návode na použitie, návod s množstvom chýb, preložený automat. prekladačom, miestami úplne zmätočný.
Vyborna vec rozhodne odporucam. Nepozerat po klime za par eur. Je urcena nielen na "sukromne" ucely takze bezproblemov dokaze vychladit byt. Vyhrievanie som zatial nemal preco zapnut.
Klimatizáciu som si vybral z dôvodu že nemôžem dať vonkajšiu jednotku
- výkonná
- relatívne tichá
- dobrá cena
- rýchle doručenie
- je potrebné nasmerovať hadicu do okna a utesniť, ale takto to funguje pri všetkých klímach...
plní svoj účel a počas teplých dní nám miestnosti vychladí, takže sme spokojní.
Rýchle a jednoduché spustenie do prevádzky. Jednoduchá obsluha. Dobrý výkon.
- Tichá a efektívna, odporúčam
Zatiaľ spokojný, používaný pár dní.
- produkt ma zaujal aj cenou, zatiaľ som spokojná
- to sa asi ukáže len časom
Zobrazujem 301 - 320 zo 480 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...24 Ďalšie »