Najnovšie recenzie zo sekcie Mobilné klimatizácie
ide velmi dobre
- Splnila účel,chladí dobre
- Vysoká hlučnosť
- Jednoduchá príprava na prevádzku. Vychladi miestnosť za krátky čas.
veľmi som nevyberal, situácia bola akútna až kritická
klimatizácia má veľmi dobrý výkon (zvláda vlastne až 3 miestnosti !) a preto je pomerne hlučná, asi primerane najnižšej cenovej kategórii
ventilátor má len dve polohy: hlučný a hlučnejší, ale keď je miesto krutých 29°C príjemných 23°C, bol by som ochotný za tú cenu držať to celé aj na chrbte
produkt vhodný až ideálny pre nesolventných a mierne nahluchlých, ale vo vedľajšej miestnosti pri otvorených dverách pohoda, nemám možnosť porovnať s inými
- Super výrobok .
- Príjemný vzhľad
- Jednoduchá obsluha
Keď zvládne obsluhu svokra tak už asi hocikto :D
Odporúčam túto klímu
- Jednoduchy dizajn
- Dialkove ovladanie
- Vykon
- Otocne kolieska vdaka ktorym sa lahsie presuva klima podla potreby
- Jednoduche ovladanie
- Casovac vypnutia alebo zapnutia pristroja
- Vyvod hadice by mohol byt aj na vrchu pristroja, takato varianta by mozno viacerym pasovala a ulahcila jej vyvedenie z miestnosti.
Idealne by bolo keby mala klimatizacia dva vyvody, avsak taku v tejto kategorii sme na nasom trhu ani nenasli. Ku klime bola zdarma pribalena izolacia na okna, avsak ta ma svoje nevyhody. Ak mate vacsie okno, nemusi vam izolacia postacit na zakrytie celeho okna, ak klimu nepouzivate a chcete miestnost vyvetrat otvorenim okna dokoran tak vas to obmedzi, suche zipsy sa odliepaju. Preto je idealne - ak je to mozne - zvolit iny sposob vyvedenia rury z miestnosti. Klimatizacia je vsak velmi vykonna, spolahliva, sme s nou velmi spokojni. aj pri najslabsom vykone krasne chladi izbu na poschodi dokonca aj miestnost pod schodiskom. Pri najsilnejsom vykone vychladi zatvorenu miestnost do par minut.
- Ochladi aj 40 m2, je rychla, ma hepa filter.
- Trochu hlucnejsia.
V ramci mobilnych klimatizacii je to velmi dobry produkt.
Skvelá, kupovala som do izby kde sú strešné okná takže cez leto je to peklo!!! S klímou biet je po probléme, odporúčam:DDD
hlučný zaberá veľa priestoru a veľmi nechladi... kdeže 90m3... my mame 56m3 a nic moc
- Super klima, sice sencor ale uplne v pohode. Funguje dobre.
- Hlučnost dobra. chladenie super.
- Len hadica na odvetranie teplého vzduchu. ale to je problém normal u tohoto druhu.
SUPER klimatizácia za 320E je super. Netreba sa bát značky Sencor dobra lacná znacka. Kvalita. Vzhladovo super. A hlavne je usporna 1010W.
- v tejto cenovej hladine nema konkurenciu
- vykon silny, vacsinou ani nezapinam najvyssi stupen
- chladi to spolahlivo
- pomerne tichy chod, da sa pri tom spat
- zatial som nenasiel nic
za taku cenu mozem odporucit, lepsia volba ako vstavana klima
- Výkon,cena, kvalitné prevedenie a hlavne rozmery!
- Je dizajnovo pekná,nie taká klasická hranata mraznička
- Ako každá prenosná.... hlučnosť... späť a pozerať telku.... NEDÁ sa .Ale to je u každej značky rovnaké!
Porovnával som Biet a Sakuru...rovnaky výkon a táto vyhrala.Max spokojnosť...a tá mierna hlučnosť sa dá zvládnuť,je to ako zapnutý väčší ventilátor.
- dobrá cena vzhľadom na výkon 12000 btu
- rýchle doručenie
- darček tesnenie okien zadarmo
v podstate spokojnosť, máme ju v kancelárii 4 x 8 m a miestnosť vychladí, akurát je ju počuť, keď šlape kompresor, ale dá sa - lepšie ako horko 33 stupňov :-)
- celkom tichy, az nad ocakavania
- kvalitna konstrukcia
- silny vykon, vychladi aj vacsie priestory
- 3 roky zaruka
- velmi jednoduche ovladanie, aj pre seniorov a menej technicky zrucnych ludi
- pekny dizajn
- dobry vykon
- dobra cena
- plachta ako doplnok velmi pomaha vnikaniu tepleho vzduchu z vonku, instalacia je jednoducha
- nic
Odporucam, funguje podla ocakavania.
Odporučam funguja ako má
- Veľa funkcií, pomerne jednoduché ovládanie
- Netreba vylievať kondenzát
- Chladí účinne a inteligentne
- Nie je problém výfuk inštalovať aj do klasického okna, dajú sa pritom použiť aj lišty určené na anglické okno
- Pri plnom výkone ho počuť, ale potom sa utíši
Veľmi dobrý pomer cena - kvalita
- silny vykon,
- lahka manipulacia vdaka kolieskam,
- tri roky zaruka
- zatial nic
za tu cenu odporucam
- jednoduche intuitivne ovladanie,
- silny vykon,
- vychladi aj vacsiu miestnost,
- pekny dizajn,
- dialkove ovladanie
- nic
Produkt je kvalitny, elegantny a spolahlivy
- rychle dodanie
- dialkove ovladanie
Klímu sma si objednali v predstihu do kaccelárie, funguje v poriadku.
Zobrazujem 361 - 380 zo 480 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...24 Ďalšie »