Najnovšie recenzie zo sekcie Mobilné klimatizácie
- vykon do bytu fajn - postacuje
- ako sa viaceri stazuju, hlucnost je vacsia. pri spanku rusi. no je to predsa mobilna klima
- pri odvode do okna sa treba trochu "pohrat s utesnenim, aby sa teply vzduch nevracal spat
- mobilita
- komplikovaný návod na uvedenie do prevádzky
- vysoká hlučnosť
- krátky prívodný el. kábel
- nutnosť inštalácie montážnym pracovníkom určeným predajcom
- (kto je to?)
pre uvedené "proti" - neodporúčam
- chladiaci vykon, rozne rezimy a nastavenia a vychytavky z toho dovodu mna tato znacna zaujala
- mozno ta hlucnost kompresora ale to je bezne pri tychto typoch klim ze sa pri nich spat neda
z prace poznam niektore druhy mobilnych klim aj drahsie modely s ktorymi sa moze zrovnavat, a mozem povedat ze jej prevedenie a spracovanie je kvalitne za prijatelnu cenu. Kupi nelutujem a len odporucam!
- viac funkcií
- jednoduché ovládanie
- dobrá cena
- splnil očakávania
- zdá sa mi vyššia hlučnosť
podobné prístroje som zatiaľ nepoužíval, tento však svoju funkciu spĺňa dobre. Myslím že prístroje s podobnými parametrami mali vyššiu cenu. Zatiaľ som spokojný.
- veľmi dobre vychladí miestnosť
- Je trochu hlučnejšia, ale zvyknete si, pretože pri kvalite chladenia zabudnete na horúčavy :D
Kôli deťom a rozhorúčeným miestnostiam v dome sme klímu objednali a bolo dôležité, aby bola mobilná kôli prenášaniu v byte, keďže má kolieska, ide to hladúčko. Veľmi dobre a rýchlo vychladí miestnosť. Sme s ňou veľmi spokojní. Ďakujeme.
- Mobilita zariadenia, dostatočný výkon chladenia
- Nezvladnuté prepojenie cez plastové okno. Pootvorené okno sa nedá utesniť. Rúra nie je prispôsobená na slovenské pomery. Naše plastové okná nie sú posuvne, ale pravo-ľavo otváretlné.
- Po rôznom utesnení molitanom, dekou,...podstatne sa zlepšilo chladenie, lebo vypúšťaný horúci vzduch sa už nevracal späť do miestnosti. Toto považujem za značný problém inštalácie pre menej zručné osoby.
Výrobok ako taký považujem za kvalitný, dostaočne výkonný.
Nižšia hlučnosť by bola veľmi vítaná, ale to je technický problém ventilátorov a ceny výrobku. Myslím že výrobok svojou kvalitou je úmerný cene.
- "relativne" tichy - pocut len ventilator, nie kompresor
- tichsia ako whirpool
- slaby vykon - poriadne nevychladila ani izbu 14m2
- maly vykon ventilatoru (2m od nej uz skoro necitit prudenie cladneho vzduchu)
- Ci ide ventilator na 1. 2. alebo 3. stupen je jedno - ne/fuka stale rovnako
- Nesikovny vyduch tepleho vzduchu - hruba rura, ktora v okne nedrzi - ale to je problem vsetkych mobilnych klimatizacii.
Tovar vraciama
- dobrá cena
- velka hlučnosť
priemer
- ma to ovladač
- predany produkt mam cca 2 tyždne a zistil som že nachladi ale ešte zohrieva vzduch.o dva stupne za desat min.co ktomu ked dam v aute 18 stupnou je to citit postavim sa pred klimu doma a potim sa jak kon.a vyvalil som za nu 300euro
pre značku
- relativne cenovo dostupna
- priestor vychladi kvalitne cca 20-30 m2
- moznost odvlhcovania
- moznost vykurovania
- slabe koliecka
- vaha
- urcite hlucnost , ocakaval som pri zhliadnuti decibelov trosku menej hluku..
- umiestnenie hadice miestami komplikovane a teplo z hadice aj po vypnuti este vyhrieva miestnost nakolko je strasne horuca
- otovrene okno tiez nevyhoda.
Ak uz nemozete vydrzat horucavu v panelaku , a mate eura po ruke, preco nie vyskusajte..
- Splna to čosom chcel
- Na vysoké otáčky trochu hlučna
Mam to len dva dni.Zatial som maximalne spokojny.Z osadenim hadice sa trebatomu dokladne venovat,moc natomk zaleži.
- Splna to čo som chcel
- Na vysoké otačky trocha hlučne
Mam to dva dni,zatial som maximálne spokojny.A hlavne nie je to žiadná čina.
Produkt veľmi vyhovujúci pre chatu rozmerov do 25 m2.
Zdal sa mi vhodný pre svoju veľkosť a mobilitu, ale pri bežných oknách je problém s vývodnou hadicou horúceho vzduchu - okno sa nedá dostatočne utesniť.
- funguje ako ma, asi 80 m^2 mi vychladi z 35° na zhruba 27° po 24 hodinach. potom to uz len udrziava. skusal som aj kurenie ked sa na par dni schladilo, nema to chybu.
- nic
splnilo to moje ocakavania
- hlučný a slabo chladí
čakal som od výrobku viac
- jednoduchost montáže a ovládanie
- hlučnost
dodré
- pekny dizajn, primerana hlučnosť, lišty na vývod hadice z okna
- lišty mohli byť aj 3 - pri klasickom plastovom okne to trochu chýba
cena - výkon - funkcie - super
- rozmery a cena
- hlučnosť a výkon chladenia
vhodná len na malé priestory
- Max.spokojný! Dobrá cena A funkčnosť.
Super odporúčame klímu všetkým na horúce dni.
Zobrazujem 441 - 460 zo 480 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 22 [ 23 ] 24 Ďalšie »